Få hjælp til at finde bil – prøv vores bilguide her

Åbent hele påsken - se mere

SOLGT ELLER GRATIS

SÆLG DIN BIL HOS OS

Vi sælger din bil for et fast salær fra 3.900 kr. og står for alt i forbindelse med salget af din bil.
Du skal ikke tænke på andet end at tage din telefon, når vi ringer, for at fortælle dig at din bil er solgt.
Skulle vi mod forventning ikke få solgt din bil, har oplevelsen været gratis, og du ikke mistet noget.

1. STEP

Vi beregner en salgspris på din bil og klargør bilen til salg.

Sælg din bil

2. STEP

Du hører fra os, når der enten er kommet bud på din bil eller den er solgt.

3. STEP

Vi overfører pengene til din konto, så snart handlen er afsluttet.

SOLGTE BILER

SÆLG MIN BIL

Oplysninger om bilen
Service Overholdt *
Personlig oplysninger
Upload mindst 2 billeder af din bil *

KUNDEUDTALELSER

SÆLG DIN BIL HOS EN FORMIDLER

At vælge en formidler som salgskanal for din bil kan skære ned på de mange trin, der følger med privat salg. Formidlere har ekspertisen og ressourcerne til at vurdere din bil korrekt og give den eksponering, den fortjener. Dette kan være særligt fordelagtigt, hvis du vil have en højere pris end forhandlere vil tilbyde dig, men samtidig ikke vil have besværet ved et privat salg. Ved at overlade salget til en formidler, kan man spare tid og få en højere salgspris for bilen. 

FORDELE VED AT SÆLGE DIN BIL HOS EN FORMIDLER

At sælge sin bil direkte til en forhandler er selvfølgelig at man hurtigt får pengene ind på sin konto, dog går man her typisk på kompromis med prisen. Vi har igennem vores store forhandlernetværk også mulighed for at lave en direkte handel med dig, så du får pengene med det samme. Det betyder dog typisk en lavere pris end man ville kunne få ved at sætte bilen i formidling. Ved at sælge den direkte til os eller en forhandler slipper man altså for alt besværet, men man får typisk også en lavere pris på bilen.

FAQ

Det bedste sted at sælge sin bil synes vi selvfølgelig er lige her, hos os. Vi står for alt arbejdet for et fast lavt salær. Vi kan både sælge din bil i formidling, for at få den bedst mulige pris, eller købe den af dig og så står vi for at få den afsat til vores store forhandlernetværk

For at sælge din bil privat skal du: Rengøre den, fastsætte en pris, oprette en salgsannonce, og arrangere prøvekørsler og inspektioner med potentielle købere. 

Ønsker du derimod vores hjælp skal du blot komme ned med bilen, så kan vi hjælpe dig med det hele.

Værdien af din bil kan vurderes via online værdi vurderingsværktøjer, sammenligning med lignende biler på markedet eller ved professionel vurdering hos en forhandler. Vi kan også hjælpe dig med at prissætte lige præcis din bil, kom gerne ud til os med den, eller send os en mail.

Den bedste pris for din bil får du typisk ved at sætte bilen i formidling hos os, vi hjælper dig med alt det praktiske som prøvekørsler, omregistrering, vurdering af diverse byttebiler osv. På denne måde gør vi det så attraktivt som muligt for køberne at købe den her hos os, hvilket kan resultere i en højere pris for netop din bil.

Ja, du kan sælge din bil privat, for at gøre dette skal du typisk rengøre den, fastsætte en pris, oprette en salgsannonce, og arrangere prøvekørsler og inspektioner med potentielle købere.

Det kan bedst betale sig at sælge din bil når markedet er til din fordel, typisk når efterspørgslen er høj og lige før din bilmodel rammer en ny modelårscyklus. Når det så er sagt, så kan det bedst betale sig for dig at sælge din bil, når der er sket ændringer i dit liv, det gør at du enten skal afvikle en bil eller købe en ny. 

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.