Få hjælp til at finde bil – prøv vores bilguide her

Åbent hele påsken - se mere

Om Autotorvet

Hvem er vi?

Autotorvet er stiftet af Thomas Pedersen, der er kendt i autobranchen for at have opbygget den, på daværende tidspunkt, største bilformidling i Danmark, som dog blev solgt i 2010. Med en vision om at skabe en endnu større forretning med et større salgsareal, og efter flere opfordringer fra kunder og tidligere forretningsforbindelser, tog Thomas springet og startede Autotorvet i foråret 2013. 

Siden da er Autotorvet vokset til Danmarks største bilformidling med et udstillingsareal på over 10.000 m2, altid omkring 400 biler til salg i alle prisklasser og over 2.500 biler solgt årligt. Derudover er der også kommet nye ydelser til, som gør det endnu mere attraktivt både at købe, men også at sælge bil gennem os heriblandt finansiering og forsikring

I 2022 overlod Thomas Pedersen rattet til to betroede medarbejdere – nemlig Thomas Simonsen og Mads Gadengaard, der i dag fungerer som direktører for Autotorvet. 

Vores koncept

Hos Autotorvet sælger vi udelukkende biler i formidling. Det vil sige, at vi finder den rette køber til din bil og står for alt det praktiske i forbindelse med salget. Formidling af salg gennem Autotorvet foregår efter princippet ”solgt eller gratis”. Vi tager et lille, fast salær fra 3.900 kr., og som regel vil bilen være solgt inden for ganske få uger. Samtidig får du en højere pris for din bil, end hvis du forærede den til en forhandler. 

Når du sætter din bil til salg gennem os, gør vi alt for at få den solgt. Sammen med dig finder vi først den rette pris, hvorefter bilen bliver klargjort. Når den står skarpt, tager vi nogle gode billeder, som bliver lagt op på vores hjemmeside samt brugt i annoncer på de store, digitale handelsplatforme. Så snart vi får et bud eller finder en køber, som efterspørger en bil netop som din, tager vi kontakt med henblik på at formidle salget. Når handlen er overstået, overfører vi straks pengene til din konto.

For hurtigst muligt salg anbefaler vi, at din bil får plads i vores store udstilling, der er placeret ud mod motorvej E45 i Vodskov cirka 10 kilometer nord for Aalborg, og som derfor dagligt passeres af mange tusinde billister. Har du ikke selv mulighed for at levere bilen til os, får vi den gerne afhentet hos dig gennem en professionel autotransportør. Transporten afregnes først ved salg, og beløbet overstiger sjældent 1.000 kr. Så snart vi har modtaget din bil, kan du med fordel afmelde den i motorregisteret, da vi har forsikring på alle biler, som ikke er indregistrerede. På den måde sparer du udgifterne på bilen, indtil den er solgt. 

Hvorfor vælge Autotorvet?

Det er ofte både tidskrævende og besværligt at sælge bilen privat. Ikke mindst fordi mange købere fravælger private handler på grund af de risici, der nu engang er forbundet. 

Hos Autotorvet er vi eksperter i bilformidling. Vi ved, hvad det kræver at skabe tillid og tryghed hos køberen, så din bil bliver solgt. Vores udstilling i Vodskov er bemandet med professionelle sælgere syv dage om ugen, som kan rådgive og vejlede køberne, når de besøger os. Desuden tilbyder vi hjælp til både finansiering og forsikring, for at give køberen de bedst mulige vilkår, som ikke opnås gennem en privat handel. 

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.