Få hjælp til at finde bil – prøv vores bilguide her

Åbent hele påsken - se mere

Konceptet

Som sælger hos Autotorvet

Opnå langt højere pris for din bil, end hvis du forærer den til en forhandler. Her skal køber og sælger dele forhandleravancen.

Når du sælger igennem AUTOTORVET, er du sikker på at, vi gør alt for at få din bil solgt. Vi sælger udelukkende biler i formidling. Derfor har vi ikke focus på enkelte biler, men ønsker at sælge præcis den bil som en køber efterspørger.

Langt de fleste købere ser bilen fra vores attraktive udstillingsplads på ca. 10000 m2, som gør os til Danmarks største aktør inden for bilformidling. Vi er beliggende lige i rundkørslen ved afkørsel 19 E45 Vodskov V/Aalborg, hvor mange tusinde bilister ser vores udstilling hver dag.

Vores beliggenhed samt de mange aktiviteter som synshal, motorkontor, bilpleje og undervognsbehandling, gør at der altid er mange kunder i vores forretning. Vi Forventer et salg på ca. 90 % af de køretøjer vi har i formidling.

Vi tager billeder af din bil, som bliver lagt ind på vores webside og annonceret på alle de store sites på nettet, såfremt vi har kunder i vores køberkartotek til netop en bil som din, tager vi kontakt til kunden, for formidling af salget.

Ikke alle købere har mulighed for at betale kontant, så derfor vil vi behjælpelige med at få bilen finansieret og forsikret. Det kan tit give problemer såfremt du sælger privat.

Din bil står sikkert ved os. Hele vores store udstillingsareal er indhegnet, med alarmer, videoovervågning samt løsgående hunde om natten.

Er din bil ikke salgsklar kan du få os til at klargøre den, så den står rigtig flot og indbydende til den nye ejer.

Formidlingen af salget foregår efter princippet “solgt eller gratis”.

Med mange års erfaring kan vi konstatere at køberne kommer fra hele landet og de relativt få gange folk køber biler i deres liv kører de gerne efter det, så om vi har forretning i nord, midt eller sydjylland er ikke vigtigt, men har du besvær med at komme til os med din bil får vi den gerne afhentet. Vi har aftaler med de proffesionelle autotransportører i Danmark, vi betaler for fragten af bilen til os og du skal først afregne for transporten når bilen er solgt eller du mod forventning ikke ønsker bilen solgt alligevel. En transport af en alm. personbil beløber sig typisk til maks. kr. 1000.- for de af vores kunder der kommer længst væk.

Vi tager et fast salær for at sælge din bil, vi opererer ikke med afregningspriser, det koster kr. 3700.- i salær uanset bilens pris.

Du kan spare alle udgifter på din bil indtil bilen er solgt da den kan blive afmeldt motorregistret, vi har forsikring på alle biler som ikke er indregistreret.

Vi skal være enige om hvad din bil skal koste og rammer vi prisen rigtig første gang således det er attraktivt for en køber forventer vi en salgstid på 0-5 uger.

Som køber hos Autotorvet

Vi formidler salg af biler. Her skal køber og sælger dele forhandleravancen.
Når du køber bil ved AUTOTORVET, er du sikker på at spare penge.

Det vil altid være det billigste at købe brugt bil. Uanset nypris vil der altid være en stor afskrivning, ved at være den første ejer af en ny bil.

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.