Få hjælp til at finde bil – prøv vores bilguide her

Åbent hele påsken - se mere

Brugte biler til salg

Er du på udkig efter en pålidelig og økonomisk løsning til din transport? Vores omfattende sortiment af brugte biler til salg er omhyggeligt udvalgt for at sikre, at du får mest muligt bil for pengene. Vi har brugte biler i alle størrelser og klasser, vi kan imødekomme langt de fleste behov, uanset om du har brug for en lille bil, eller en stor stationcar. Vi ved at det er svært at vælge din nye brugte bil, men vi håber at kunne gøre oplevelsen nemmere hos os. Vi har helt sikkert også en bil til dig!

Hvorfor skal du købe en brugt bil?

At købe en brugt bil er ikke kun fornuftigt økonomisk, det er også godt for miljøet! Brugte biler betyder lavere afskrivning, billigere forsikring og mulighed for at få langt mere bil for pengene. Ved køb af en brugt bil kan du nyde fordelene ved en fornuftig bil til en rigtigt fornuftig pris. Biler oplever ofte det største værditab de første par år, med en brugt bil kan du formindske afskrivning, og herved en stor del af udgiften ved at have en bil.

Billige brugte biler til salg

Skal bilbudgettet strækkes lidt længere? Vores udvalg af billige brugte biler til salg tilbyder dig fantastiske køretøjer til priser, der ikke bryder banken. Vi tror på, at alle skal have adgang til sikre og pålidelige transportmidler, uanset budget. Derfor tilbyder vi de bedste tilbud, så du kan gøre en tryg handel uden at gå på kompromis med kvaliteten. Her finder du bilen, der ikke bare opfylder dine transportbehov, men også passer perfekt til din økonomi.

FAQ

Vi synes selvfølgelig det bedste sted at købe en brugt bil er lige her, hos os. Vi har altid et stort antal brugte biler på lager i alle prisklasser, og vi tilbyder favorable vilkår ift finansiering, forsikring og ejerskifteforsikringer.

Vælg en brugt bil baseret på dit budget, behov for plads, brændstoføkonomi, køreegenskaber og omkostninger til vedligeholdelse. Overvej også bilens pålidelighed og sikkerhedshistorik. Du kan altid henvende dig hos os, så hjælper vi dig i mål med dine drømme og ønsker til din næste bil.

Markedspriserne på brugte biler kan variere. De kan blive billigere eller dyrere afhængigt af faktorer som udbud og efterspørgsel, økonomiske forhold og bilens alder og tilstand. Kig ned forbi os eller tjek vores online markedsplads. Vi har har biller i alle klasser og til ethvert behov.

Tjek bilens generelle tilstand, mekanik, servicehistorik, om der er tegn på ulykker eller rust, dækkenes tilstand, og at alle funktioner virker som de skal.

Garantien varierer; nogle forhandlere tilbyder begrænsede garantier, mens private sælgere ofte sælger “som beset” uden garanti. Vi tilbyder bilejerskifteforsikring til alle vores biler, som variere alt efter bilens alder, tilstand, km kørt mm.

Ja, vi hjælper dig meget gerne af med din gamle bil. Vi kan både tage den med i en byttehandel eller tilbyde at sætte den i formidling for dig. Det er helt op til dine præferencer, hvad der passer bedst ind i dit budget

Beregn byttepris

Book prøvetur

OBS: Aftalen er først gældende, når du modtager en bekræftelse pr. mail.